Information om beställning av domännamn

Ett domännamn är något som man kan registrera själv hos en registrar eller domännamnsleverantör som t ex Loopia eller Binero.
Man betalar då årsavgiften för domännamnet direkt till registraren, och vi hjälper dig kostnadsfritt att peka domännamnet till din hemsida hos oss.
När du har ett eget domännamn skickar du ett mail till oss där du talar om vilket domännamn det gäller, var det är registrerat och adressen till hemsidan hos oss som du vill koppla domännamnet till.
Då skickar vi exakta instruktioner om vilka inställningar du ska göra för att peka domännamnet till oss, och därefter kopplar vi om det till din hemsida hos oss.
 
Om du av någon anledning inte vill göra jobbet själv och om du dessutom även vill ha e-postkonton kopplade till domännamnet har vi en tilläggstjänst där vi erbjuder ett eget domännamn och upp till fem valfria e-postkonton för 500 kr varav 300 kr är en engångsavgift och resterande 200 kr är årsavgiften för domännamnet.
Om du t ex vill ha domännamnet "egenadress.se" kan du då välja e-postkonton med adresser som info@egenadress.se och kontakt@egenadress.se.
Dessa mailkonton kommer att vara så kallade webbmail som vi kommer att direktkoppla till ditt domännamn, och adressen till dina mailkonton kommer i det här fallet att att vara "mail.egenadress.se".
Dessa mailkonton är gratis, så du betalar bara engångsavgiften för att skapa och koppla dessa till domännamnet.
 
Är du inte i behov av e-postkonton, men vill ändå att vi ska göra jobbet, kostar det 400 kr första året, och 200 kr åren därefter.

Observera: När vi registrerar ett domännamn tar vi det tekniska och administrativa ansvaret för domännamnet, vilket innebär att vi kommer bl a tillhandahålla förnyelsen av domännamnet, men eftersom vi registrerar domännamnet hos en tredje part och i ditt namn, är beställningen av ett domännamn bindande och kan inte ångras.

Beställningsformulär för domännamn och e-postkonton

Gör din beställning av domännamn och eventuellt e-postkonton via formuläret nedan.
Klicka här för att kontrollera eller söka efter ett ledigt domännamn.  
 
När du klickar på "Beställ" bekräftar du samtidigt att du har läst igenom och godkänner villkoren här på sidan.
När du får upp en bekräftelsesida vet du att din beställning är mottagen.